Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Bilder fra den siste uken!

08.aug.2011 @ 14:25 i Blogg 7 kommentarer

Nå er det nesten en uke siden jeg kom hjem fra jobb. Og det har vært fult kjør hver eneste dag. Så fort jeg kom hjem fra Sandefjord, dro jeg til bestevenninnen min som skulle ha noen få jenter der i annledning til 18 års dagen hennes. Kjempe koselig.  Etter en utrolig koselig 18 års dag med gullkornene, ble det tidlig kvelden og fult kjør morningen etter. En kjapp tur til byen sammen med et par venner som jeg ikke hadde sett på veldig lenge. Deretter var det rett avgårde på festival sammen med Dorthea, broren til Marius og et par av kompisene til Marius. Kjempe koselig det også, selv om det å våkne i en lavo full av vann og edderkopper fikk meg til å savne sengen min hjemme ekstremt mye!  

7 kommentarer

Postet av: Viktoria

koselig! :)
Dato: 08.aug.2011 Tid: 14:31 URL: http://tojaa.blogg.no

Postet av: <3 XFLWRPWR - Fashion & photo

Fine bilder :)
Dato: 08.aug.2011 Tid: 14:41 URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Postet av: Karianne

Fine bilder :-)
Dato: 08.aug.2011 Tid: 15:06 URL: http://kariannees.blogg.no

Postet av: Anette.

Kjempe fine bilder :)
Dato: 08.aug.2011 Tid: 15:18 URL: http://anettexo.blogg.no/

Postet av: siljethuestadaarsand

Fine bilder :-)
Dato: 08.aug.2011 Tid: 16:48 URL: http://siljethuestadaarsand.blogg.no

Postet av: viktoria

flotte bilder :D
Dato: 09.aug.2011 Tid: 16:13 URL: http://www.wickya.blogg.no

Postet av: Thea

Jeg var veldig, veldig fast leser av bloggen din en lang periode etter at Marius døde, selv om jeg verken kjente deg eller han noe særlig. Da jeg byttet blogg-konto og ikke hadde deg som venn lenger, ble det en lang periode uten at jeg besøkte bloggen din, og nå var det veldig gøy å lese gjennom en hel haug av innlegg igjen!
Du er så flink til å skrive, flink til å sette ord på ting. OG det er faktastisk å lese at du er klar til å finne kjærlighet igjen! Ønsker deg alt godt for fremtiden, lykke til! :)
Dato: 10.aug.2011 Tid: 21:09 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits