Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Klar for hjemreise!

01.aug.2011 @ 23:11 i Jobb 8 kommentarer

Vedder på at jeg har den mest rotete luggisen i hele color line, og det mener jeg virkelig også. Nå er jeg "godt" i gang med ryddingen. Pakker og sorterer ting sammen. Fant ut at jeg hadde litt mer enn hva jeg har plass til, dermed er god unnskyldning til å kjøpe en litt halvstor veske! I morgen drar jeg hjem. Siste natten ombord i kveld. Småtrist, men gleder meg enormt til å komme hjem! Ut i Sandefjord i morgen etter jobb med herlige mennesker, sover over i Sandefjord og en liten shoppingrunde i morgen før jeg og Julie har bånn gass nedover mot Sørlandskysten! Dermed er det bursdag til bestevenninnen min, litt pakking igjen osv. For på torsdag drar jeg avgårde på festival! Så mye spennende og gøy som skjer fremover, gleder meg! 


Det verste er faktisk at det var værre. 


Godt i gang, må nesten bli ferdig om jeg skal rekke alt før turen går videre på byen i Sandefjord! 
 
Ps; Mamma og Tom, unnskyld for rotet. Marius ville nok bare ristet på hode.  

8 kommentarer

Postet av: Emilie Mikalsen.

Åj, haha! Lykke til med ryddingen og kos deg masse i Sandefjord :D
Dato: 01.aug.2011 Tid: 23:16 URL: http://www.pinkyflower.blogg.no

Postet av: CHARLOTTE

huff for et rot:p lykke til med ryddingen!
Dato: 01.aug.2011 Tid: 23:18 URL: http://chami.blogg.no

Postet av: Irene

Oioioi, for et rot :P
Dato: 01.aug.2011 Tid: 23:32 URL: http://oslojente89.blogg.no

Postet av: Elise- Kommenterer ofte tilbake

hahah, god tur hjem :D
Dato: 01.aug.2011 Tid: 23:44 URL: http://eltj.blogg.no

Postet av: youdontknowus

for et rot!
Dato: 01.aug.2011 Tid: 23:44 URL: http://youdontknowus.blogg.no

Postet av: lindajeas

Søte Katrine! Nå er det altfor lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar.. Morsomt at jeg har fulgt bloggen din så lenge, og nå jobber/er du 10 minutter unna mitt bosted. He he! Blir det ingen color viking fremover? Var dette siste turen ever? Håper du koser deg i hjembyen min :D Sandefjord er herlig!

Klem til deg:)
Dato: 02.aug.2011 Tid: 01:29 URL: http://lindajeas.blogg.no

Postet av: Anette.

Hahah, er så rotete av meg selv når det kommer til å være borte. Er jeg hjemme, har jeg det veeeldig ryddig, men på ferie.. Huff neei! :p
Dato: 02.aug.2011 Tid: 01:34 URL: http://anettexo.blogg.no/

Postet av:

Hei Katrine:-) kunne du skrive litt om jobben din,hvordan timene går,evt hva du gjør osv? Veldig nyskjerrig.. til høsten skal jeg nemlig begynne på svgs her i Sandefjord, 1 vgs faktisk. Og jeg kom inn på første valget mitt,Resturang & Matfag! Gleder meg som en liten unge.. etter svgs/ 3 året elns har jeg mest sanynlig lyst til og søke på Colorline eller en eller annen resturan og jobbe som kokk. Derfor lurte jeg rett og slett på om du kunne skrive litt om yrket du jobber i? om du har jobbet hardt for og komme dit du er nå, hvordan du har opplevd " utdanningen " som kokk osv? Hilsen en veldig veldig veldig stor fan! Har foresten lest bloggen din en god stund nå.. - Iselin Pedersen.
Dato: 03.aug.2011 Tid: 12:51 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits