Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Herlig gårdsdag med konsert!

31.jul.2011 @ 21:52 i Jobb 0 kommentarer

Dekksguttene som jeg og Julie pleier å være litt med etter jobb, skulle ut å møte noen kompiser i går. Så vi bestemte oss for å ha det litt gøy i går kveld selv også. Dermed dro vi ut på en liten kjøretur rundt i Sandefjord med en av de andre jentene ombord. Tilslutt var det bare meg og Julie, og vi klarte selvfølgelig å rote oss halveis vekk i Sandefjord. Plutselig ringte guttene, og lurte på om vi ville være med konsert. Klart det, måtte bare finne veien til kaia igjen! Dermed endte vi fire opp på delillos konsert i utkanten av Larvik! Det var utrolig koselig og vellykket! Utrolig god stemning! Og min fantastiske mor, klarte selvfølgelig å ringe meg hele tre ganger i går mens jeg og en av dekksguttene var på vei tilbake til Sandefjord, bare for å oppdatere meg litt! Koselig, gleder meg til å komme hjem igjen til mamma til onsdag! Senere i kveld blir det film på "sneipluggisen", kos! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits