Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Fine dager

30.jul.2011 @ 16:17 i Jobb 3 kommentarer

I går hadde jeg en utrolig fin dag! Møtte bla. en veldig god venninne (familie) i Sverige. Gikk fort i land over bildekk, og løp over kaien og møtte henne. Vi spiste is og koset oss litt, før jeg møtte løpe ombord igjen. Senere badet jeg med Julie i Sverige. Det var utrolig deilig, og virkelig verdt det! Vi løp alt vi kunne ut av landgangen halv åtte i Sverige, og hoppet ut i sjøen fra nærmeste brygge, før vi skiftet fort om og løp over bildekk og ombord igjen. Når jeg var ferdig på jobb tok jeg en fortjent lang dusj og var med en av dekksguttene, god gutten! Koselig! 


Var ikke lett og ta bilde med skinnende sol mitt i mot oss! Meg og Sara rett ved kaien i Sverige. Koselig!

Nå er det ikke mange dagene igjen ombord på M/S Color Viking. Syns igrunn det er ganske trist. Til tirsdag er jeg ferdig ombord, og sommerjobbingen er dermed ferdig. Da blir det nesten en mnd med fri. Det blir deilig. Endelig begynner sommeren min med en ganske så bra lønning til gode! Ser fremover mot festival, danmarkstur, bursdagen min og alle jeg skal tilbringe tiden med før læretiden begynner på M/S Color Magic 31 august! Ha en fin dag alle sammen, nå må nesten jeg tilbake på jobb!  

3 kommentarer

Postet av: ♥heidiijh

kos deg på jobb da :)
Dato: 30.jul.2011 Tid: 16:29 URL: http://heidiijh.blogg.no

Postet av: Isabell

Herlig :D Kos deg!
Dato: 30.jul.2011 Tid: 16:39 URL: http://iscakes.blogg.no

Postet av: Anette.

Så moro da! Kos deg på jobb :)
Dato: 30.jul.2011 Tid: 19:40 URL: http://anettexo.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits