Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Nytt design - Vurdere din blogg?

22.mai.2011 @ 22:17 i Blogg 5 kommentarer

Åh, se på designet nå! Deilig og endelig få det litt mer profesjonelt. Tror det kommer til å bli veldig fint, men det er ikke helt ferdig enda. Jeg sliter litt med dropdown-menyen under headeren. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få den til å passe inn med resten av bloggen? Og hvis du er et hakk, eller kanskje ti, smartere enn meg. Og vil gjøre det for meg, hadde jeg blitt super glad! Tenkte å gi en anbefaling/vurdering av den av dere som fikser det for meg. Vil virkelig få den på plass, kan ikke huske sist gang jeg var utefor noe mer irriterende! Menyen passer inn på innlegg, arkiv og kategorier. Det er kun på selve forsiden den "hopper" litt ut. Hjelp meg, vær så snill? 

5 kommentarer

Postet av: Julie Almestad Sævik

fint design :)
Dato: 22.mai.2011 Tid: 22:18 URL: http://juulieas.blogg.no

Postet av: Tina 

Utrolig fint design!

Da må du justere den i forhold til første siden, tenker jeg? Er ikke helt sikker på de kodene der, men du vet forskjellen på forsiden og enkelt innleggene ? Hvis du justerer kodene slik at de blir like der, tror jeg det går. Hvert fall det jeg har gjort, men jeg har jo ikke meny, så vet ikke helt hvordan det funker..
Dato: 22.mai.2011 Tid: 22:20 URL: http://zirosugar.blogg.no

Postet av: Mari Andersen Borgli

Var kjempe fin! :-D

Jeg pleier å laste ned ferdigdesign (a)
Dato: 23.mai.2011 Tid: 00:34 URL: http://andersenb.blogg.no

Postet av: Nari Regina

Fint design! :) <3

Ha en fin dag Katrine, det fortjener du!
Dato: 23.mai.2011 Tid: 10:29 URL:

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Nari Regina: Tusen takk snuppa, du også!
Dato: 23.mai.2011 Tid: 10:34 URL: http://katrineped.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits