Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Intervju (video)

23.mar.2011 @ 19:41 i Videoblogger 14 kommentarer

Jeg hadde lovet meg selv og egentlig ikke avslutte bloggpausen min før i morgen, men nå klarer jeg ikke holde meg lenger. Jeg savner bloggen, ta bilder og leserene mine. Alle de gode ordene dere alltid kommer med, gjør hverdagene alltid ti ganger bedre. Det har jeg savnet.

For en tid tilbake, ble jeg intervjuet av en gjeng fra media. Jeg lovet dere å legge ut videoen, noe jeg faktisk ikke har glemt! Derfor legger jeg den ut nå, og i morgen kommer et innlegg jeg tror fler av dere har savnet å lese på bloggen min. Nemlig et rett fra hjertet. Videoen under ble jeg døds fornøyd med. Måtte passe litt på tårene også, når hun nevnet Marius. Håper dere også liker den!

14 kommentarer

Postet av: Camilla Stenheim

Utrolig bra!
Dato: 23.mar.2011 Tid: 19:52 URL:

Postet av: maligj

Så bra en video, du var veldig flink til å svare :)
Dato: 23.mar.2011 Tid: 20:00 URL: http://maligj.blogg.no

Postet av: Linda

Yey, you're back! :D
Dato: 23.mar.2011 Tid: 20:20 URL:

Postet av: Kaja Dahlen

Bra intervju! Skjønn du er Katrine! <3
Dato: 23.mar.2011 Tid: 22:27 URL: http://kacd.blogg.no/

Postet av: Connie Ailin

Godt å ha deg tilbake, Katrine! Savnet deg!

Utrolig bra video!
Dato: 23.mar.2011 Tid: 22:55 URL: http://www.cailin.blogg.no

Postet av: lindajea

Åh! Du var utrolig flink til å svare for deg, søta :D Kjenner jeg nesten blir litt stolt av deg! Selvom jeg bare en leser, føler jeg jo (som sikkert i likhet med mange andre) at jeg kjenner deg litt nå!

Har savnet bloggen din, og er kjempe glad for at du er tilbake :D

<3
Dato: 23.mar.2011 Tid: 23:31 URL: http://lindajea.blogg.no

Postet av:

åhh, den videon likt æ virkleig! du e skjønn Katrine :) stå på :-D kan du legg ut den "marius sangen" i ett innlegg, trur du gjor det tiliar men æ finn den ikke igjen akkuratt no :) Glad for at du e tilbake no, rart når du hadd bloggpauseee :)
Dato: 24.mar.2011 Tid: 12:29 URL:

Postet av: Synne

æ fant sangen på sia, la ikke merke te deen :) ha en fin daag søta
Dato: 24.mar.2011 Tid: 12:55 URL: http://sgangeto.blogg.no

Postet av:

Kjempe bra at du er tilbake! Elsker bloggen din? Men jeg lurte på en ting, hva heter sangene som er i bakgrunnen på videoen? :)
Dato: 24.mar.2011 Tid: 15:25 URL: http://wordbyword.blogg.no/?c=1298995695

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Lex Press - Ingen glemt

Hvis du mener den som er laget til kjæresten min :) Og tusen takk!
Dato: 24.mar.2011 Tid: 16:19 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: Celine

Veldig bra video, sterkt av deg og snakke "ut" :)
Dato: 25.mar.2011 Tid: 19:19 URL: http://fotobyme.blogg.no

Postet av: Steffany

Hva jeg syntes om blogging:
Det er bra på mange måter, jeg er selv eier av en blogg men syntes det er viktig å tenke nøye igjennom hva man velger å poste ut til det offentlige. Jeg syntes det er viktig å ikke dele for mye av seg selv med andre, ikke blottlegge hele livet sitt på nett hvor alle kan se eller lese det. Føler at det er viktig å ha selvrespekt når det gjelder det å blogge, for selvrespekt et det altfor mange som mister via en blogg. Man kan gi ut mange budskap ved å ikke blottlegge livet sitt ut til en mengde av ukjente folk. Det ligger alltid en risiko ved å blogge, ting som skal stå på deg resten av livet å er viktig å tenke nøye igjennom hva man skriver å hvilket konsekvenser det kan føre med seg. For mange er nok det å blogge en type terapi om man har opplevd noe vondt, men det å søke sympati fra andre mennesker som man ikke vet hvem er eller kjenner det kan veldig fort bli en stor risiko om feil person leser det man skriver. Det er altfor få som tenker igjennom slike ting når man blogger, ting kan virke riktig i det ene øyeblikket men i et annen så kan man oppdage konsekvensen av det - den smellen har jeg gått på før å det lønner seg å ha diverse ting i bakhode å kan tenke på hva slags konsekvenser det kan føre med seg. Ellers er det å blogge helt ok, fins mange gode blogger med gode budskap som også er veldig diskre :)
Liker bloggen din godt og kos deg med den, men er også viktig å tenke på før man skriver "hva er det som kan gi tilbake slag og hvilken konsekvenser kan det gi meg senere i livet?" :)
Dato: 29.jul.2011 Tid: 04:14 URL: http://liveeloovelaugh.blogg.no/

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Steffany: Lang kommentar det der, takk skal du ha! Enig med deg :) Og når det kommer til å tenke over hva man skriver osv. er jeg virkelig en av dem som uten tvil tenker over hva jeg kan dele og ikke = )
Dato: 29.jul.2011 Tid: 16:19 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: Christin Solberg

Utrolig fin video :) Men jeg lurer på hvilken sang som ble spilt i bakgrunnen i begynnelsen? Jeg likte den dødsgodt!!

Klem :)
Dato: 26.sep.2011 Tid: 15:51 URL: http://christinsolberg.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits