Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Tørrpratinnlegg før kvelden

03.mar.2011 @ 23:35 i Blogg 5 kommentarer

Jeg tviler sterkt på at dere kommer til å lese ferdig dette innlegget, med mindre dere er en ivrig leser slik som Cathine. Hun jeg befinner meg hos i skrivende sekund. Etter flere timers klaging på dårlig blogging og oppdateringer, har jeg nesten ikke annet valg enn å skrive et innlegg til før øyelokkene ikke ser annet enn svart. Gleder meg litt til å sove også. Er sliten etter hytteturen og masse reising frem og tilbake. 

I morgen skal jeg som jeg nevnet i innlegget under være med Cathrine på skolen, senere drar jeg opp til moren til Marius. Gleder meg som en liten 3åring til å se henne og de andre igjen. Savner dem. Mest av alt, gleder jeg meg til å besøke graven til Marius igjen. Nå som jeg først (og endelig) er i Skien igjen, blir det nok en del innlegg om Marius fremover. Jeg skal sove i sengen hans, drikke av de samme glassene han en gang drakk av og bevege meg i samme rom som han en gang gjorde frem til søndagen. Selvfølgelig slår tankene over på gutten min. Er alltid like rart å være hos han, uten å møte han. Men samtidig godt, og trygt. Det gir en nærhet, jeg ikke får hjemme. 


Bussene i Grenland skal innom alle andre plasser, enn dit jeg skal. Så hvorfor ikke knipse litt halv mongo bilder?

5 kommentarer

Postet av: Synne - HAR FOTOKONKURRANSE

Ha en fin kveld da =)
Dato: 03.mar.2011 Tid: 23:36 URL: http://www.synnerorstad.blogg.no

Postet av: ♥Kaja Gundersen

pen du er :- )
Dato: 04.mar.2011 Tid: 00:13 URL: http://KajaGu.blogg.no

Postet av: lindajea

Du er utrolig vakker! Håper du får en fin helg i skien, og koser deg med familien til gutten din og hans nærhet. <3
Dato: 04.mar.2011 Tid: 00:39 URL: http://lindajea.blogg.no

Postet av: G U N N N I S

Håper du har det kjempe fint :-)
Dato: 04.mar.2011 Tid: 06:38 URL: http://www.gunnnis.blogg.no

Postet av: bernteriksandnes

Kjempefin blogg og det å besøke graven til noen som har stått en nær gir en ekstra følelse. Den samme får jeg når jeg stor ved graven til min mor :) En fin måte å ta vare på minnene også :)
Dato: 04.mar.2011 Tid: 09:35 URL: http://bernteriksandnes.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits