Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Har du lagt merke til noe nytt?

20.jan.2011 @ 21:30 i Blogg 5 kommentarerI løpet av den siste uken, har jeg "fylt" bloggen min med noen små endringer. Jeg vet ikke om alle av dere har lagt merke til det, så jeg tenkte å få opp øynene til dere alle. Jeg har bla. tatt vekk innlegget i menyen min, hvor favorittbloggerene mine var, og byttet det ut med et innlegg om Marius. Innlegget tar for seg historien kort fortalt, ettersom så mange av dere har kommet med spørsmål knyttet til den. Jeg har også lagt ut en "liker knapp" i sidemenyen min, som er knyttet til facebook. Hver gang jeg blogger, kommer f.eks innlegget opp på forsiden deres på facebook, uten at dere trenger å være venn med meg. Min egen facebookside, vil jeg holde privat uten leserene til bloggen min. Beklager, så trykk heller på "liker" i sidemenyen min hvis du leser bloggen min og vil bli lettere oppdatert med de nyeste innleggene! Eller bare liker bloggen min(?). Den siste endringen jeg gjorde, fikset jeg på i dag. Øverst i sidemenyen min, kan dere søke i bloggen min. Skriv hva som helst, f.eks "Marius", og dere vil få opp alle innleggene Marius er nevt i. 

- HVA SYNS DU OM DE NYE ENDRINGENE?
Minner på at spørsmålsrunden er besvart på video, svarene finner dere lenger ned.

5 kommentarer

Postet av: Emilie Skaget

bra :D
Dato: 20.jan.2011 Tid: 21:34 URL: http://www.miliecake.blogg.no

Postet av: est3r

synes de er fine, liker bloggen din: D
Dato: 20.jan.2011 Tid: 21:35 URL: http://www.est3r.blogg.no

Postet av: HeidiG.

Herregud bloggen din er så fin og ... organisert liksom :''') Digger den!
Dato: 20.jan.2011 Tid: 21:45 URL: http://heidigolid.blogg.no/

Postet av: Henrietterr

Merket at det var endringer med en gang, og syns det ble kjempe fint og ryddig : ))
Dato: 20.jan.2011 Tid: 21:52 URL: http://henrietterr.blogg.no

Postet av: Ida Marie Jørgensen

Jeg elsker endringene dine : )
Dato: 22.jan.2011 Tid: 23:05 URL: http://idamariekjeks.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits