Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Bloggen går dårlig

23.nov.2010 @ 12:57 i Blogg 8 kommentarerEnkelt og greit, overskriften sier sitt. Dårlig med oppdateringer, og innlegg. Jeg blogger stort sett bare for å fylle bloggen med et nytt innlegg, eller når jeg er lei meg og ting er vanskelig. Kanskje jeg burde skjerpe meg, og bli flinkere til å ta vare på leserene mine, svare på kommentarene og alle de herlige ordene dere skriver til meg. Jeg skal prøve så godt jeg kan, men hverdagene er fylt med veldig mye. Og jeg kan kanskje spørre dere, er det noe dere vil ha mer av? Hva vil dere lese om?

8 kommentarer

Postet av: ♥ linda

Følger med på bloggen din flere ganger daglig, du skriver bra uansett hva du skriver om :)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 13:32 URL: http://ld1993.blogg.no

Postet av: Maren Hovda

det er jo en selvfølge at du ikke alltid klarer å blogge like bra! syns du er knall når du blogger :-)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 13:49 URL: http://hovdapus.blogg.no/

Postet av: C H R I S T I N A : ]

Syntes ikke du er dårlig til å blogge jeg! :) Liker bloggen din utrolig godt! og du har vært utrolig sterk etter det med Marius, du burde være sinnsykt stolt av det, og hvordan du har klart deg! :)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 13:51 URL: http://christinalikerkake.blogg.no/

Postet av: Irene

Jeg vil gjerne lese mer om dagene dine, hva du driver på med og kanskje litt outfit og forskjellige tips du måtte ha til andre :) Skjønner du blogger når det er vanskelig for deg, men jeg føler lissom jeg har fått litt "nok" av det som har skjedd, ikke noe vondt ment, men jeg leser sjeldent innleggene dine hvis du hele tiden skal skrive om det som har skjedd deg og sånt :)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 14:24 URL: http://oslojenta1989.blogg.no/

Postet av: rannveig

Videoblogger er kjempegøye :)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 14:25 URL: http://r97.blogg.no

Postet av: Karoline Rydningen

Enig med Linda, Maren og Christina :-)

Jeg er innom bloggen din med en gang jeg vokner, før jeg går til skolen, etter skolen, og flere ganger på ettermiddagen og kvelden for og sjekke oppdateringer. Du har en utrolig bra blogg uansett hva du skriver om, og det er bra du klarer og dele sorgen med andre, og klarer og snakke om det som er skjedd.

Jeg kommer til og lese bloggen din uansett :-)

Som jeg har sagt til deg før så har du en utrolig bra blogg! :-)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 15:27 URL:

Postet av: ttheresekarine

Leser bloggen din hver dag! Liker det du skriver om osv. Kanskje du kan skrive litt mere om dagen din, outfits og sånn :-) Elsker bloggen din!
Dato: 23.nov.2010 Tid: 19:06 URL: http://ttheresekarine.blogg.no

Postet av: idapo

enig med Karoline! :)
Dato: 23.nov.2010 Tid: 21:26 URL: http://iidakristin.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits