Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Ukens kommentar?

02.nov.2010 @ 20:17 i Blogg 9 kommentarer

Det var en god idè! Det er virkelig mange av dere, faktisk alle sammen nesten, som kommenterer de nydeligste ord til meg hver eneste dag. Så hvorfor ikke plukke ut en av dere som virkelig rører hjerterota mi? Dere fortjener det, og jeg skulle gjerne skrevet et innlegg dedikert til dere alle og en hver, men dessverre ville det blitt alt for mye. Derfor trekker jeg allerede ut "ukens kommentar", nåkommende torsdag. Til vanlig, kommer jeg til å ta det på søndager, siden det er siste dagen i uken. Men nå til søndag er jeg opptatt som jeg nevnet i innlegget under, dermed blir det torsdag. Så fortsett som dere gjør, kommenter de varmeste ord til meg. Så får en av dere en ekstra stor takk til torsdag. Tusen takk allerede.- SYNS DU DETTE VAR EN GOD IDÈ?

9 kommentarer

Postet av: Julie Almestad Sævik

jepp :)
Dato: 02.nov.2010 Tid: 20:18 URL: http://juulieas.blogg.no

Postet av: Stine Lau Hansen

ja, det var en god idè :)
Dato: 02.nov.2010 Tid: 20:19 URL: http://www.superrstine.blogg.no

Postet av: kristine

Ja ;D
Dato: 02.nov.2010 Tid: 20:22 URL: http://kristineeex.blogg.no

Postet av: <3 Marita

ja, det var det!:D
Dato: 02.nov.2010 Tid: 20:29 URL: http://www.maritasunshine.blogg.no

Postet av: Anja

kjempe god idè :D
Dato: 02.nov.2010 Tid: 20:32 URL: http://www.anjahoel.blogg.no

Postet av: Emilie Mikalsen.

Ja :D
Dato: 02.nov.2010 Tid: 20:44 URL: http://www.pinkyflower.blogg.no

Postet av: Connie Ailin

Jeg syns det var en kjempe god ide med ukens kommentar ^^
Dato: 02.nov.2010 Tid: 21:06 URL: http://www.cailin.blogg.no

Postet av: Henrietterr

Ja, god idé ^^
Dato: 02.nov.2010 Tid: 21:21 URL: http://henrietterr.blogg.no

Postet av: susanne

Var en god ide!

Jeg har kommentert en gang før på bloggen din, men begynner å bli en stund siden!

Jeg er selv fra Skien og jeg så faktisk deg og moren til Marius på herkules når du var her i skien!

Når jeg så deg fikk jeg så utrolig lyst å bare ta tak i deg og si hvor utrolig sterk en person du er! Jeg har lest bloggen din i snart 5 mnd, så på en måte føler jeg nesten at jeg ''kjenner'' deg!

Jeg kan med hånden på hjertet si at du er en av de sterkeste personene jeg har hørt om. Du gir deg virkelig ikke! Noe som er helt utrolig bra! Du må ikke glemme at du må være stolt over deg selv! Er virkelig ikke mange som hadde klart seg så bra gjennom det her som det du har!Jeg kan virkelig ikke forestille meg all den smerten som du må bære på! Alt savne du må føle. Alle de søvnløse nettene og alle de mørke dagene!Helt ærlig tror jeg virkelig ikke jeg hadde klart meg gjennom noe sånt som det du går igjennom nå! Du har blitt ett forbilde for meg! Du skaper en stor vekker i livet mitt om at det er UTROLIG viktig å vise de som betyr noe for deg at du bryr deg, for du vet aldri! Plutselig er det du som sitter i det.. du som mister en av de som står deg aller nærmest!

For hvert eneste innlegg du poster på denne bloggen, lærer jeg mer og mer for hver eneste dag som går! Jeg skjønner at det er ikke noen selvfølge at det er som man tenker; ''det skjer aldri meg!'' Men det kan de faktisk gjøre!

Du virker som en helt fantastisk jente som elsker kjæresten din utrolig høyt! Jeg sitter med tårer i øynene etter hvert innlegg du poster ellers så triller tårene allerede nedover kinnet mitt! Jeg kjenner det stikker inni meg bare jeg tenker på den ufattelig vonde situasjonen du er i! Stå på som aldri før, Katrine! Du er en utrolig sterk person, det er det ingen tvil om!

Og det ene av de nyeste innleggene du la ut som du skrev om at folk kalte deg eksen hans.. jeg kjente jeg ble skikkelig sinna! Han elsket deg til siste sekund! Og du vil alltid forbli jenta hans! Det må du huske! Men av det jeg har lest så ser jeg at ikke engang døden kan skille dere to! forde om han ikke lever med deg i dag vil han alltid leve i hjertet ditt! Der har han en spesiell plass som alltid kommer til å være hans, og du det samme hos han!

Du er sterk! Stå på og ikke mist motet!

Du er er stort forbilde og du får folk til å åpne opp øynene og sette pris på de man bryr seg om! :)
Dato: 02.nov.2010 Tid: 21:33 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits