Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Sørlandsmesterskap i kjøttfag og Marcus EK

04.feb.2010 @ 08:21 i Blogg 15 kommentarer
Hei alle sammen!

Som kanskje enkelte av dere vet, var jeg i Kristiansand og så på sørlandsmesterskap i kjøttfag i går! Det foregikk på Tangen Videregående, og jeg er sikker på alle arendalittene fikk seg et smell i bakhode når inngangsdørene gikk opp. Vi som til daglig går inn dørene til en gammel skole fra begynnelsen av 1900-tallet, fikk virkelig oppleve store forskjeller i dag, så til alle som går på Tangen Videregående (om det er noen der?): Fy søren for en fin skole dere har! Ang. sørlandsmesterskapet, var det ganske moro å se på, men det var ganske mye annet fint å se på der også! Enkelte av oss fikk bla. en omvisning på kjøkkenene, og vi fikk smaksprøver!

Dermed var det Marcus EK, til min store skuffelse, møtte jeg ikke blogghelten. Men tro meg, jeg lette i hver eneste krok og kringle! Men jeg fant noe annet, trodde jeg. Jeg var 99% sikker på at jeg så en gammel venn av meg, og med min syke nyskjerrighet, kunne jeg ikke la vær å spørre. "Jostein?" sier jeg i det jeg går mot han. "Nei?" sier gutten jeg trodde het Jostein, og jeg fortsetter "Joo?". "Neeei, e hetår'tje Jostein. Ska'ru se bankkortet mitt?" sier han og smiler mens han drar opp kortet. Akkurat der og da kunne jeg ønske noen kastet en bøtte med vann over meg, og at alt bare viste seg å være en drøm. For i det jeg står med bankkortet hans i hånden og plutselig skjønner at jeg står og snakker til en gutt jeg aldri har sett før, kunne jeg ikke vært mer flau. "Jostein", eller Even som det plutselig viste deg han het, bare smilte og små lo, også fikk vi koblet en samtale, og dagens episode var reddet. Jeg sier bare et ord: FLAUT.

Under er noen bilder fra i går. Bla av Jannike, Therese, Dorthea og meg. + Et par bilder fra mesterskapet.15 kommentarer

Postet av: anette

Så gøy! Herlige bilder. ha en fin dag :-)
Dato: 04.feb.2010 Tid: 08:45 URL: http://anettebj.blogg.no

Postet av: ANNIKA

Jeg går på Tangen :) Tok faktisk bilde av det greian der ovenfra, og det ligger på min blogg, haha:P Det er en fin skole, men den er ikke noe praktisk. Spesielt ikke når man har klasserom i fjerde og ikke har lov å bruke heisen. I tillegg til at det alltid er så kaldt i klasserommene at vi må sitte med boblejakker og tepper..
Dato: 04.feb.2010 Tid: 09:01 URL: http://annikama.blogg.no

Postet av: camilla

fine bilder da :) synd du ikke møtte på han da ..

du hadde vært skikkelig snill om du gikk inn her og stemte på meg :D

http://fjellhaug.blogg.no/1265226545_camilla_vs_ida.html
Dato: 04.feb.2010 Tid: 09:14 URL:

Postet av: ♬ Lene Duus

du fant han ikke nei? fader altså.. ahaha :p
Dato: 04.feb.2010 Tid: 09:45 URL: http://leneduus.blogg.no/

Postet av: ♦ Sofie Gêmeos

nam:)
Dato: 04.feb.2010 Tid: 09:52 URL: http://sofiebj.blogg.no

Postet av:

ikke for å klage sånn egentlig, men jeg har lest litt på bloggen og du bruker "dermed" på en veldig rar måte. som i dette innlegget her burde du nok heller ha brukt "deretter" om du vil bruke den typen ord.

men ellers liker jeg det du skriver! ;) stå på
Dato: 04.feb.2010 Tid: 11:18 URL:

Postet av: Katrine

anonym: åja, hm :) takk for at du sier i fra, skal tenke på det! :)
Dato: 04.feb.2010 Tid: 13:34 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: Susanne

haha, sånn kan det gå! ;) fint og vite at det ikke bare er jeg som gjøre samme feilen når det gjelder folk på gata ;o
Dato: 04.feb.2010 Tid: 13:36 URL: http://susanneshanseeen.blogg.no

Postet av: Marion

Haha, så flaut det som skjedde med Even (Jostein)! xD Skjedde meg her om dagen også... Var sikker på at det var mamma som kom gående, men så viste det seg å være en sur dame som overså meg når jeg iherdig prøvde å kalle henne mamma og si hei.. :P Så ja, det er flaut! Fin blogg du har altså! :)
Dato: 04.feb.2010 Tid: 14:32 URL:

Postet av: Lisa Victoria Hansen

Går også på Tangen, og er helt enig med ANNIKA. Veldig slitsomt å gå i hundrevis av trapper hver enste dag. Pluss at de "kule" skyvedørene i inngangspartiet har en tendens til å lukke seg og ikke åpne seg igjen selv om du setter foten i mellom..
Dato: 04.feb.2010 Tid: 21:40 URL: http://www.lisavictoriahansen.blogg.no

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Marion: Haha, ja! Men han var søt da, hadde ikke hatt noe i mot å snakka med han igjen :)

Åj, haha! Flaut! :p Takk forresten :)
Dato: 04.feb.2010 Tid: 22:03 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Susanne: Godt vi er flere ja! :p (kom ikke inn på bloggen din?)
Dato: 04.feb.2010 Tid: 22:03 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Camilla: Ja, det var dumt, men men :(

Reklame, nei takk! :p
Dato: 04.feb.2010 Tid: 22:06 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: ANNIKA

SV: Yeah, det er virkelig så kaldt. De har ikke fått varmeanlegget til å funke som planlagt, så da må heller vi sitte og fryse >< Jeg kjenner ikke en Even på byggfag, men ei venninne av meg gjør det. Kanskje det er samme fyren^^
Dato: 04.feb.2010 Tid: 22:43 URL: http://annikama.blogg.no

Postet av: ♬ Lene Duus

sv; ja huff.. jeg leste det! flaaauut:|
Dato: 05.feb.2010 Tid: 08:07 URL: http://leneduus.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits